Psycholoog Susanne te Pas in Doetinchem

Veel van onze gedragingen zijn onbewust, ingesleten patronen dus. Verstandelijk weten we vaak heus wel wat goed voor ons is, maar waarom dóen we het dan niet? Zelf heb ik daar natuurlijk ook mee te maken. Niets menselijks is mij vreemd!

Zo ben ik in mijn leven geconfronteerd geweest met angsten en onbalans. Dit was voor mij makkelijker te hanteren geweest als ik had geweten wat ik nu weet. Mijn persoonlijke drijfveer is dan ook om dit aan jou over te brengen. Waar je ook mee kampt, ik kan je hierbij helpen.

Mijn werkwijze is dat ik me volledig inzet voor jou en waar jij voor komt. Dit doe ik vooral door te luisteren en mijn behandeling af te stemmen op jouw doel. Dat we daarom soms langer dan een uur bezig zijn, is geen probleem. Ook ben ik tussen onze afspraken door bereikbaar en zal ik je altijd ondersteunen waar nodig.

Heel graag wil ik je vanuit mijn kennis en ervaring helpen bij waar jij op dit moment tegenaan loopt.

Echt contact
Tijdens mijn studie psychologie heb ik veel theoretische kennis opgedaan. Ik heb daar veel van geleerd, maar de theorie begon voor mij pas echt te leven toen ik stage liep en onderzoek deed bij de Nationale Politie. Daar heb ik onder andere agenten gecoacht die te maken kregen met enkele uitdagingen binnen hun functie. Ik vond het fantastisch om te merken hoe vanuit een daadwerkelijke verbinding met de persoon tegenover me, ik bij kon dragen aan belangrijke, positieve veranderingen.

Ervaring als psycholoog

Mijn vooropleiding bestaat uit een opleiding tot psychosociaal werkende, vervolgens een afgeronde studie psychologie, diverse coaching opleidingen en een opleiding tot trainer.

Effectieve methoden
Er ontstond een passie voor het begeleiden van mensen en ik besloot ik mijn vaardigheden uit te breiden. Ik ben verschillende opleidingen gaan volgen en werk nu onder meer met cognitieve gedragstherapie, gesprekstherapie, schematherapie, EFT, en verschillende NLP-technieken. Allemaal bijzondere tools die zeer effectief en breed toepasbaar zijn.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Aarzel niet langer en neem contact met mij op